Greenest Carwash

thuis of op uw werk

"de grootste van Nederland"

NL | EN

Nieuws

03 Mar 2017

Ron in action!


Greenest Carwash Midden-Nederland is goed bezig! Een absolute aanrader voor eigenlijk iedereen. Thuis of op het werk. Duurzaam en betaalbaar! Hier een kleine indruk over de werkzaamheden. 

12 Sept 2016

Het Greenest Carwash team reinigt ook uw auto in heel Nederland!

Greenest Carwash Franchisenemers

Greenest Carwash Franchisenemers en Studenten

Grote wagenpark reiniging


31 Mei 2016

Beluister onze radiocommercial!16 Feb 2016

Dank U! Doordat u heeft gekozen voor Greenest Carwash hebben 10.000 kinderen toegang gekregen tot schoon drinkwater in 2015!

Wij zijn er trots op dat wij in 2015 met onze bijdrage aan Simavi 38 nieuwe waterinstallaties op scholen in Kenia en Oeganda hebben kunnen realiseren. Hierdoor hebben circa 10.000 kinderen toegang gekregen tot schoon drinkwater en lopen geen risico meer om ziek te worden of erger……..

Blijf kiezen voor Greenest Carwash, met Uw hulp kunnen we meer doen in 2016!!!!
07 Okt 2015

PON Event op de Kennemer Golf in Zandvoort:

70 auto's schoongemaakt in 6 uur.

Greenest Carwash for PON Automotive 1Greenest Carwash for PON Automotive 2

07 Okt 2015

Greenest Carwash in actie voor aQuaintance / Cofely:

Voor medewerkers van aQuaintance (aandeelhouders Cofely, Tebodin en A. Hak), is Oktober de maand van de veiligheid. Om die reden heeft Greenest Carwash de voorruiten van 125 bedrijfsauto's gereinigd!

Greenest Carwash schoonmaakt Cofely voorruiten


05 Okt 2014

Greenest Carwash is in Scientas

Scientas is de grootste populair-wetenschappelijke nieuwssite van Nederland met meer dan 350.000 unieke bezoekers per maand!

http://www.scientias.nl/autos-wassen-zonder-water-milieuvriendelijk/105713


23 Aug 2014

Greenest Car Care Abonnement

We besparen u kostbare tijd door uw auto 12 keer per/jaar schoon te maken. Ook voor uw comfort en veiligheid controleren wij uw ruitensproiervloeistof en de bandenspanning. Dit alles voor een vaste eerlijke prijs!

www.greenestcarwash.nl/abonnement/137/nl

15 Aug 2014

Maandag is "Hoofddorp Dag"

Het parkmanagement van Beukenhorst Zuid (Hoofddorp), welke is gebouwd in de cradle to cradle filosofie, heeft gekozen voor het meest ecologische autoschoonmaakconcept van GREENEST CARWASH. Elke Maandag opereren wij daar in de overdekte parkeerkelders van TNT Express, Schneider Electric, FOX Vakanties en vele andere ondernemingen.

www.park2020.com


16 May 2014

Genomineerd voor de "Start-Up of the Year"

Greenest Carwash is genomineerd voor de "Start-Up of the Year" onderscheiding, welke wordt uitgereikt door de Franse Kamer van Koophandel.

Greenest Carwash is één van de 3 finalisten voor de "Start-Up of the Year" trophee. De uitreiking vindt plaats op 11 juni a.s. in Hotel De L'Europe te Amsterdam. Duim voor ons!

Meer informatie in het Nederlands


Meer informatie in het Frans


15 Mar 2014

Fransman van het jaar 2014 in het buitenland, categorie MILIEU

Jerome, oprichter en eigenaar van Greenest Carwash BV, is onderscheiden als de Fransman van het jaar 2014 in de categorie MILIEU. De inhuldiging vond plaats op 6 maart 2014 in het Frans Ministerie van Buitenlandse Zaken te Parijs (le Quai d'Orsay).


Video's in het Frans

Portret van Jerome Chanson, gemaakt door Stephanie Maupas voor TV Kanaal France 24

Video van de inhuldiging op 6 maart 2014 in het Frans Ministerie van Buitenlandse Zaken te Parijs (le Quai d'Orsay)


 

Benoit de Moncuit (AGS, sponsor) - Jerome Chanson (Greenest Carwash) - Donia Hachem (i>Télé) Photo Jean-Baptiste LemercierHelene Conway-Mouret (French Vice-Minister of Foreign Affairs) - Jérome Chanson (Greenest Carwash) Photo Julien Vors
25 Nov 2013

Nieuwe dienst: Premium Interior

Speciaal voor de donkere novemberdagen introduceert Greenest Carwash het "Premium Interior" pakket. Zie http://www.greenestcarwash.nl/over-ons/prijzen-incl-btw/119/nl voor meer informatie.

Premium-Interior-Only-Auto-interieur-reinigen


7 Nov 2013

Greenest Carwash at the Aquatec Amsterdam

Vragen over het reinigen op locatie van uw wagenpark? Bezoek ons tijdens de Aquatec expo in Amsterdam RAI in Hall K waar we vragen zullen beantwoorden over het wassen van auto's zonder verspilling van water.

Greenest Carwash at Aquactec25 Okt 2013

Greenest Carwash & Tesla Motors showroom

Wij wassen op iedere locatie zonder water, dus ook de nieuwe Tesla Model S in de Amsterdamse showroom van Tesla Motors.

greenest carwash and tesla21 Okt 2013
Het team in actie voor Wildkamp in het oosten van het land.8 Okt 2013

Greenest Carwash in actie op de Ecomobiel beurs op 8 & 9 Oktober

Hard aan het werk voor Tesla en TU Delft: 

3 Okt 2013

Maak kennis met Greenest Carwash op de Ecomobiel beurs op 8 & 9 Oktober

Ontmoet het team van Greenest Carwash op de vakbeurs voor mobiele duurzaamheid op stand D052.12 Sep 2013

Dinsdag is "Rijswijk Dag"

Medewerkers van het Europese Octrooibureau kunnen iedere dinsdag zonder voorrijkosten en zonder tijdverspilling hun auto grondig en professioneel laten wassen op locatie in de parkeergarage van EPO in Rijswijk. Meer info: http://www.greenestcarwash.nl/corp/epo/

 

10 Sep 2013

Donderdag is "Noordwijk Dag"

Medewerkers van de Estec vestiging van European Space Agency kunnen iedere donderdag zonder voorrijkosten en zonder tijdverspilling hun auto grondig en professioneel laten wassen naast de ingang van het parkeerterrein. Estec medewerkers registeren hier: http://www.greenestcarwash.nl/corp/esa/

 

22 Jun 2013

'Autowassen op straat moet worden ontmoedigd'

Gemeenten moeten mensen meer bewust maken van de negatieve effecten van het wassen van hun auto op straat. Daarvoor pleit de Bovag, de brancheorganisatie van garagehouders en autowasbedrijven.

In veel gemeenten geldt al een verbod op 'straatwassen' of wordt een ontmoedigingsbeleid gevoerd. Maar in veel gevallen werken deze maatregelen niet of niet genoeg, zo stelt de organisatie.

Veel gemeenten investeren, vooral in nieuwbouwwijken, in de aanleg van gescheiden rioolsystemen. Die zijn juist bedoeld om via de straatputten alleen hemelwater af te voeren.

Na een wasbeurt op straat, zo stelt de Bovag, komen alle schadelijke stoffen rechtstreeks in het oppervlaktewater terecht. Het gaat dan om bijvoorbeeld olie- en rubberresten, shampoos en zware metalen.

Als er een enkelvoudig rioolsysteem is komen deze stoffen terecht bij de waterzuiveringsinstallaties.

Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat steeds meer mensen hun auto op straat wassen in plaats van in een autowasstraat. Vorig jaar gaf 40 procent van de consumenten aan hun auto bij voorkeur op straat te wassen, terwijl dat vier jaar eerder nog 33 procent was, zo stelt Bovag.

Bovag heeft de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) gevraagd hun leden (gemeentes) aan te sporen hun eigen ontmoedigingsbeleid of verboden beter na te komen. Ook zouden gemeenten inwoners meer moeten wijzen op de effecten van het wassen van de auto's op straat.

(Bron: De Telegraaf )


15 Apr 2013

Waarom Greenest Carwash?

Greenest Carwash werkt op locatie met innovatieve ecologische reinigingsproducten waarvan wij de exclusieve importeurs in Nederland zijn.

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Een ding minder te doen: wij besparen u kostbare tijd!

  • Hoge kwaliteit: Wij bieden u een professionele oplossing! Thuis of in een "wasstraat" heeft u niet de goede uitrusting.

  • Uw auto is beschermd, blijft langer schoon en houdt zijn waarde.

  • Wij doneren €1,- per wasbeurt aan Simavi: Zij zorgen voor water en sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden.

  • Wij gebruiken geen water en besparen daarmee meer dan 150l drinkwater per wasbeurt.

  • Wij gebruiken geen chemicalien: Onze producten zijn biologische afbreekbaar.

  • We gebruiken geen benzine of diesel generator / wij produceren geen CO2: dat onderscheidt ons van al onze concurrenten.

  • Onze website is in Nederlands en in Engels. We spreken Nederlands, Engels, Frans en Duits.

  • We hebben een 24u boekingssysteem.