Nederlands Engels
Logo Greenestcarwash

Greenest Carwash

thuis of op uw werk

"in heel Nederland"

Logo Greenestcarwash

Greenest Carwash

thuis of op uw werk

"in heel Nederland"

FAQ


Moet ik zorgen voor een stopcontact/elektrisch oplaadpunt?

Nee, zeker niet. Wij zijn volledig mobiel, autonoom en CO2-vrij dankzij de 'Greenest Power Unit'. Met deze unit onderscheiden we ons van onze collega's /concurrenten.Alles wat wij nodig hebben is toegang tot uw voertuig.

Bent u verzekerd voor het veroorzaken van schade aan mijn voertuig?

Ja, we zijn verzekerd. (kijk in onze algemene voorwaarden)

Reinigt u 4*4 of rallye motoren?

Vanzelfsprekend reinigen wij die als ze stedelijk gebruikt worden. Ons concept is niet berekend op reiniging na afloop van off-road trips (opgestapelde modder, zand).

Waar komt u de voertuigen reinigen?

Waar u maar wilt, vooropgesteld dat we bij uw voertuig kunnen. Tips: Zoveel als mogelijk, parkeer uw voertuig op een helder verlichte plek waarbij de vier zijden van het voertuig voor ons toegankelijk zijn, en elk portier kan worden geopend.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de reinigingsbeurt?

Nee. Wel moeten we bij uw voertuig kunnen. U of een contact persoon moet telefonisch bereikbaar blijven tijdens de reiniging ingeval van moeilijkheden m.b.t. bereikbaarheid / vindbaarheid van voertuig, sleutels etc.

Inzake sleutels van voertuig?

We hebben de sleutels nodig voor reiniging binnenkant voertuig. U of een contactpersoon moet telefonisch bereikbaar blijven tijdens de reiniging ingeval van moeilijkheden m.b.t. bereikbaarheid/vindbaarheid van voertuig, sleutels etc.

Moet het voertuig leeggeruimd zijn?

Voor het beste resultaat bij reiniging binnenkant is het beter dat de auto leeg is. Wij reinigen uitsluitend die delen van het voertuig waar we bij kunnen (we komen niet aan uw bezittingen, papieren op dashboard etc.). Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ingeval van verloren of gestolen objecten. (kijk in onze algemene voorwaarden)

Stel dat het regent na de reinigingsbeurt?

Geen enkel probleem. Uw voertuig is beschermd: minder nieuwe stofneerslag en minder regenwater sporen. Uw voertuig blijft langer schoon. Het resultaat is verbluffend en duurzaam.

Als mijn voertuig al eerder een speciale carrosserie-behandeling heeft gehad?

Geen probleem, al onze producten zijn 'compatible' met uw speciale carrosserie-behandeling

Als mijn voertuig getinte ruiten heeft?

Geen probleem, al onze producten zijn 'compatible' met getinte ruiten.

Moet ik de Greenest Carwash specialist een fooi geven?

Dat is absoluut niet verplicht. Maar als u vindt dat hij goed werk heeft gedaan, geeft u hem een fooi, hij zal dat op prijs stellen.

Waarom kan ik de reiniging Online boeken?

Dat biedt het meeste voordeel. Met ons Booking Formulier kunt u 24 u/7 dagen inboeken. U spaart tijd: minder dan 1 min!

Kan ik een boeking ook weer afzeggen?

Ja natuurlijk. U neemt contact met ons op, tenminste 24 uur voor de afgesproken dag. Doet u dat niet, dan wordt een bedrag in rekening gebracht omdat we de tijd die voor u was ingeboekt onmogelijk nog kunnen verkopen. (kijk in onze algemene voorwaarden)

Werkt u echt zonder water?

We verbruiken minder dan 5 liter water per reiniging in het gehele proces: Incl. aanlenging van producten en machinewas van microfiber doekjes. Dit is veel minder dan alle andere systemen.

Hoe kun je reinigen zonder water en toch niet krassen?

Het geheel nieuw biotechnologische proces van hydro-solubilisatie maakt het mogelijk het vuil op het behandelde oppervlak los te halen en op te lossen, waarna het vuil wordt opgenomen in een microfiber doekje (afwasbaar meer dan 500 keer). Zodoende garanderen wij een proces zonder krassen. Dit concept kent een enorm succes in Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Denkt u dat zij blij zijn met een kras?

Waarom zegt u dat uw bedrijf het meest ecologische op de markt is?

Wij zijn er heel trots op dat te kunnen zeggen. Er is geen ander bedrijf in deze sector dat zo veel moeite heeft gedaan om het groene concept zo ver door te voeren.

Waarom is dit concept nieuw? Waarom is het niet eerder uitgevoerd?

Alleen omdat de technologie nog niet in staat was een volledig gamma afbreekbare producten te bieden voor het reinigen van voertuigen, zonder water, en gegarandeerd zonder krassen.

Gebruikt u een benzine/ diesel generator/boiler?

In het geheel niet, we zijn een ecologisch bedrijf. Dankzij de 'Greenest Power Unit' zijn we:

  • 100% mobiel
  • 100% autonoom
  • 0 CO2 uitstoot.

Dit onderscheidt ons van onze collega's / concurrenten.

 

Dank u wel

0 3 4 9 5 1 3 5 0

liters water bespaard!

Contact informatie

  info@greenestcarwash.nl
  085 009 1176