Greenest Carwash

thuis of op uw werk

"de grootste van Nederland"

NL | EN

Partner links


  • STARC Europe:

STARC Europe is de perfecte oplossing voor:
- Professionele autoreinigingsproducten voor de buiten- en binnenkant.
- Auto verzorgingsproducten: autopolijsten en autowaxen.
Het bekendste STARC Europe product, 'Diamond Net' is drie jaar achtereen uitgeroepen tot het beste product voor autoreiniging zonder gebruik van water door tijdschrift 'L'Argus' (gespecialiseerd in en bestemd voor autoprofessionals).  • AAme:

AAme Accountants en Belastingadviseurs biedt diensten en advies op het gebied van accountancy, administratie, salarisadministratie / payroll en (inter)nationale belasting. AAme is gevestigd in Delft (Zuid-Holland), Nederland en verricht werkzaamheden voor particulieren, het MKB en grote (inter)nationale bedrijven. Uw accountant of adviseur is voornamelijk gericht op service en zal u "the personal touch" bieden.
  • Simavi:

Simavi. Iedereen een gezonde basis.
Simavi verbetert de gezondheid van mensen in kwetsbare gemeenschappen in Azie en Afrika. Blijvend. Dat doen we door te investeren in een gezonde basis: water, wc's, hygiene, geplande en gezonde zwangerschappen en veilige bevallingen. Samen maken we het verschil en bouwen we aan een gezonde toekomst voor iedereen.  Greenest Carwash: 1 Euro / reinigingsbeurt gift aan Simavi.

 

  • Bio Aan Huis:

Bio Aan Huis: Wekelijks verse biologische producten aan huis. Gezond, lekker en heel gemakkelijk! Bio aan huis levert verse biologische groenten en fruit aan huis.


  • Ovalimage:

Ovalimage gespecialiseerd in:
- Animatie, Film and Muziek Video producties
- Design: Print Design, Corporate Identity, Web Design, Illustrations, Concepts - Storyboards